Hírek

Tisztelt Ügyfelünk!

A kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról szóló 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendelet hatályát a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt-re (NISZ Zrt.) is kiterjesztették. Ebből adódóan az érintett időszakban a NISZ Zrt. által nyújtott szolgáltatások részben, vagy egészben szüneteltetésre kerülnek.

A jogszabályban foglalt igazgatási szünet NISZ Zrt-re történő érvényesítésére tekintettel, ezúton értesítjük, hogy a Kormányzati Adattrezor szolgáltatás 2022. december 27-től 2023. január 6-ig szünetel. Ez idő alatt a mentések beküldése és kiadása nem lehetséges!

Rendkívüli esetben, amennyiben az Önök informatikai rendszereinek sérülése miatt adatainak azonnali helyreállítására van szükség, és a helyreállítás más módon nem lehetséges, az Elektronikus Ügyintézési Felügyelet által kiadott engedély alapján a Kormányzati Adattrezortól kérhető a mentések rendkívüli kiadása. Ebben az esetben az alábbi telefonszámon érhető el a KAT ügyelete: +36305588233

A Kormányzati Adattrezor 2023. január 9-től a megszokott módon üzemel.

 

Üdvözlettel,

Incze Péter

csoportkoordinátor