Hírek

Tisztelt Kolleganők, Tisztelt Kollegák!

 

Szíves tájékoztatásul megküldöm a Wolters Kluwer meghívóját „Jog és kommunikáció - A modern kommunikációs technológiák versenyképességi kihívásai” című konferenciára.

 

Szeged, 2024-04-25

 

 

Tisztelettel: dr. Török Béla elnök

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani a Wolters Kluwer Hungary, a Szegedi Tudományegyetem Üzleti Jogi Intézete és az SZTE Európai Értékek Elemző Központjának szervezésében, 2024. május 15-én Szegeden megvalósuló ingyenes, de regisztrációhoz kötött „Jog és kommunikáció - A modern kommunikációs technológiák versenyképességi kihívásai” című konferenciát. 

A digitális transzformáció térnyerése a kommunikációs csatornákra, az üzenetet közvetítő közegre is jelentős hatással volt, a kommunikációs csatornák kibővültek, ide sorolhatók már a chatbotok, az egyéb AI alkalmazások éppúgy, mint a digitális marketing különböző formái. A digitalizáció nyomán az olyan örökzöld témák, mint az adatvédelem, a versenyjog és a fogyasztóvédelem is új dimenzióba kerülnek. Mindez új kihívást jelent a jogi, compliance szakemberek számára is, hiszen a szervezeteknek úgy kell az innovatív technológiákban rejlő lehetőségeket kihasználva a külső és belső üzeneteket megfogalmazniuk, hogy a vállalati kommunikáció egyszerre legyen érthető és jogszerű.  

A jogilag releváns információcsere, azaz a szélesen értelmezett jogi kommunikáció összefüggései számos témát vetnek fel. A konferencia ezek közül emel ki néhányat. Az előadók között az adott szakterület legnevesebb szakértőivel találkozhat.  

Időpont: 2024. május 15. (9,30 – 16.30) 

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem, Díszterem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13. 

Részletes program és regisztráció a konferenciára itt érhető el