Hírek

Tisztelt Szegedi Ügyvédi Kamara Munkatársai és Ügyvédei!

Örömmel értesültünk arról, hogy december 8-án, 11-15 óra között az ügyvédi adatvédelemmel kapcsolatban előadásokra és képzésre kerül sor az Agórában. Ezen a napon ugyanis tárlatvezetést tartunk a Magyar Helsinki Bizottság által az Agórában megrendezett kiállítás festményeinél. A kiállítás a Levegőt! címet viseli, és ukrán, afgán és iráni menekültek és szabadságszerető emberek festményeit állítottuk ki. 

A kiállítás nyitvatartását éppen december 8-ig hosszabbítottuk meg, és ezen a napon az egyik iráni menekült művész, Soltani Abouzar fog a képeiről személyesen mesélni. 10:45-től szívesen tartunk egy kb. 15 perces tárlatvezetést azoknak az ügyvédeknek, jelölteknek és jogi előadóknak, akik jelen lesznek a képzésen. Természetesen a kiállítás képei egész nap megtekinthetőek, így a képzésük szüneteiben is szívesen látjuk a látogatókat a nagy előadóterem mellett, a földszinten. 

Csatolva küldöm a kiállítás poszterét is. Szeretném kérni a segítségüket abban, hogy a kiállítás poszterét és a december 8-án 10:45-től tartott tárlatvezetés hírét a képzés résztvevői felé továbbítani szíveskedjenek. 


Előre is nagyon köszönöm a segítségüket. 

Melléklet

 

Üdvözlettel: 

dr. Somogyvári Zoltán 

--

A képet a feladó eltávolította.

dr. SOMOGYVÁRI Zoltán 

főmunkatárs  | senior programme officer 

Magyar Helsinki Bizottság | Hungarian Helsinki Committee

Hungary, 1074 Budapest, Dohány utca 20.

+361 321 4141 | www.helsinki.hu