Hírek

HÍREK:

A tavalyi Európa bajnoki cím elhódítása után újabb sikert ér el a Magyar Ügyvéd Labdarúgó Válogatott a Spanyolországban megrendezett Ügyvéd Labdarúgó Világbajnokságon.

A három kategóriában megrendezett világbajnokságon több mint 80 csapat vett részt, ahol a magyar ügyvéd csapat a Masters kategóriában 38 résztvevő közül EZÜSTÉRMET SZERZETT, miután a döntőben hosszabbítás után 11-es rúgásokkal maradt alul.

A jövő évben Mariborban kerül megrendezésre az Ügyvéd Labdarúgó Világbajnokság, amelyre címvédőként utazik az ügyvéd csapat.

Az ügyvéd csapat ajtaja természetesen valamennyi nagypályás labdarúgó múlttal rendelkező ügyvéd és ügyvédjelölt előtt nyitva áll.

Az érdeklődők számára felvilágosítást ad a csapat kapitánya: dr. Gyalog Balázs +36 1 3205575,

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SPORTESEMÉNYEK:

  • Ebben az évben is megrendezésre kerül 2016 június 18-án ZIRCEN a Forest Hills pályán az Ügyvéd Golf Kupa. A kupa részletes kiírása és jelentkezési lehetőségről tájékoztatást kap a mellékelt anyagban.
  • Balatonszemesen lesz az ügyvédek vitorlás regattája! Időpont: 2016. július 1-3.

Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíj vitorlásverseny. A Balaton egyik legrangosabb szakmai regattája idén is várja az ügyvédeket, az ügyvédi irodák csapatait. A 2016-os regatta július 1-3-án lesz Balatonszemesen a Balatoni Hajózási Zrt. kikötőjében. A rendezvénnyel kapcsolatos információ megtalálható a www.ugyvedkupa.huoldalon. Hajóbérléssel és csapatszervezéssel kapcsolatos segítség: dr. Bodnár Imre * +36209382878 * Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.