Hírek

"Tisztelt Felhasználók!

2017. március 7-én megjelenő Mozilla Firefox új verziójában megszűnik a java applet támogatás, így az 52-es verzióra frissítés után nem lehet tanúsítvánnyal bejelentkezni a Letétkezelő Nyilvántartási Rendszerbe. A rendszer a továbbiakban az alábbi böngészőkkel érhető el:
- Microsoft Internet Explorer 11
- Mozilla Firefox: legfeljebb 51
- Mozilla Firefox ESR verzió 45, vagy 52

Javasoljuk elsősorban az Internet Explorer használatát, amely Windows operációs rendszerű gépeken alapértelmezetten telepítve van. Ha a bejelentkezés Internet Explorer böngésző esetén nem működik, kérjük, hogy töltsék le és telepítsék a Mozilla Firefox ún. ESR verzióját. Ennek elérhetősége: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all/?q=Hungarian,%20magyar

A Mozilla Firefox ESR verzió telepíthető a meglévő Firefox verzióra is. Ennek ellenére egyes esetekben előfordulhat, hogy el kell távolítani a korábban használt Mozilla Firefox verziót, ha a telepítés ezt kéri.
A Mozilla Firefox telepítő ugyan nem törli a böngészőben tárolt jelszavakat, könyvjelzőket az alkalmazás eltávolításakor, de amennyiben fontos adatokat tárol, javasolt azok mentése."