Hírek

Szegedi Ügyvédi Kamara tagjai részére



Ezúton szeretnénk meghívni Önt, mint a Szegedi Ügyvédi Kamara elnökét és a Szegedi Ügyvédi Kamara valamennyi tagját az alábbi tájékoztatóban részletezett 2017. április 26-i rendezvényünkre, melyen való részvétel díjtalan.
A rendezvény témája reményeink szerint az ügyvédi kar számos tagjának munkáját segítheti, melyre tekintettel kérjük, hogy a t. Kamara tagjai részére a meghívót továbbítani szíveskedjenek.
2014-ben, majd 2015-ben értékpapírral kapcsolatos rendezvény kapcsán korábban már megkerestük az egyes területi kamarák vezetőit, akik meghívásunkat hírlevél, illetve saját weboldalon történt közzététel útján eljuttatják tagjaikhoz, így korábbi rendezvényeinken is számos ügyvéd vett részt és jutott hasznos szakmai információkhoz.
Reményeink szerint a jelen rendezvény neves előadóinak (akik maguk is ügyvédek) személye önmagában garancia arra, hogy a rendezvény, illetve az ott elhangzó előadások magas szakmai színvonala valamennyi részt vevő számára érdekes és hasznos legyen. Erre figyelemmel kérjük, hogy meghívásunkat elfogadni, egyúttal azt a t. Kamara tagjai felé továbbítani szíveskedjék.

Tisztelettel:

fejlec-vegleges2.png

DEMATERIALIZÁLT VAGY FIZIKAI?

 

fotolia_8176652_subscription_xxl.jpgSzinte nincs olyan értékpapír kibocsátó, aki legalább egyszer (részvénytársaságok esetében az alapításkor) ne találkozott volna ezzel a kérdéssel. Vannak esetek, amikor jogszabály határozza meg az értékpapír előállításának módját, de minden más esetben a kibocsátónak kell döntést hoznia ebben a kérdésben. Elsősorban, de nem kizárólagosan nekik ajánljuk ezt a rendezvényt!

ÖNNEK ajánljuk a rendezvényünket,

  • ha még ismeretlen ez a terület, de szeretné megismerni a lehetőségeket;
  • ha értékpapír kibocsátóként döntés előtt áll ebben a kérdésben;
  • ha már döntést hozott, de felmerült a gondolat, hogy meglévő értékpapírjait átalakítaná;
  • ha szeretné megismerni az előállítási módok előnyeit és hátrányait egyaránt;
  • ha már döntött, de szeretné a lebonyolítást szakemberre bízni.

A BÉT és a CODEX Értéktár Zrt. közös rendezvényén szakemberek sorakoztatják fel az érveket, előnyöket és hátrányokat mindkét előállítási mód mellett és ellen.

buborek-kicsi.png

A döntést Önnek kell meghoznia, mi abban segítünk, hogy

  • a BÉT és a CODEX Értéktár Zrt. közös rendezvényén neves szakmai előadók segítségével olyan információkhoz juttatjuk, melyek segítik Önt a megalapozott, Ön, illetve az Ön gazdasági társasága számára legoptimálisabb előállítási mód kiválasztásában;
  • ha már döntött és a CODEX Értéktár Zrt-t megbízza az ügyintézéssel, úgy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezve végig vezetjük Önt az értékpapír keletkeztetés, illetve az átalakítás teljes folyamatán;
  • igény szerint vezetjük értékpapírszámláját, illetve szigorú biztonsági intézkedések mellett őrizzük a nyomdai úton előállított értékpapírokat.

Önnek csak döntenie kell, a többit nyugodtan bízza ránk!

Ha most kellene döntenie abban a kérdésben, hogy dematerializált vagy nyomdai úton állítsa elő értékpapírjait, akkor melyiket választaná? SZAVAZZON!

demat.png

fizikai.png

A szavazás eredményét a rendezvényen ismertetjük!

Ha szeretne többet megtudni, akkor nincs más dolga, csak kattintson!

erdek.png

Értékpapírok (részvények, kötvények stb.) kibocsátásával, illetve átalakításával, letéti őrzésével kapcsolatos kérdéseit várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Kérjük, hogy a rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzék.

Bármely kérdés esetén a www.ertektar.hu weboldalon megtalálható további elérhetőségeinek készséggel állunk Rendelkezésére.

bet-hosszu.png

ertektar-logo-vektor.png

CODEX Értéktár Zrt. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-58117/2012.